baba kenguru

A baba kenguru nagy segítséget jelenthet

by

Időnként a kisbaba mellett is el kell menni ügyeket intézni vagy éppen bevásárolni és ha nincs kire bízni, illetve senki nem tud addig vigyázni rá, akkor bizony őt is vinni kell valahogy. Bizonyos esetekben a babakocsi vagy az ölben való „utazás” is megoldást kínálhat, de ha kevés a hely, nem megfelelő a terep a kerekeken való guruláshoz és a kezek is szabadon kellene maradjanak, akkor a baba kenguru húzhat ki a bajból.

Tehát, ha valaki nem is híve a hordozóknak és egyáltalán az ilyesfajta bébi hordozásnak, akkor is érdemes egyet beszereznie, mert néha igenis ez lesz a legjobb segítőtárs.

Amikor egy hivatalban sort kell állni, amikor olyan üzletbe kell bemenni, ahová csak lépcsőn lehet bejutni, vagy éppen olyan helyen kell várakozni, ahol nem lehet tologatni a babakocsit, akkor aranyat ér, ha van baba kenguru a háznál.

Ilyen szituációkban pedig még az anyuka, apuka közelsége is sokat segíthet, mert a pici biztonságban érzi magát, így az esetleges tömeg vagy zaj, idegen közeg sem fogja zavarni. Sőt, a baba kenguru ölelésében még akár el is aludhat.