Redensyl

Töltsük fel életerővel a hajhagymákat!

by

A haj külső és belső táplálása egyaránt rendkívül fontos. Vagyis a dús, ragyogó fürtök eléréséhez nélkülözhetetlen a szervezetünk magas vitamin ellátottsága, mindemellett pedig a megfelelő technológiai háttérrel rendelkező, jó minőségű termékek használata. Ilyen készítmények például a hajnövesztő szer tartalmú hajápoló szerek, mint a samponok, szérumok, volumennövelő spray-k, amelyek ezen kitűnő összetevőnek köszönhetően újra aktiválják a haj növekedését és gátolják a hullást. Segítik a hajszemölcs sejtosztódását, erősítik a hajat és javítják a sejtek tápanyag ellátottságát. A hajnövesztő szer fokozza az őssejtek tevékenységét, javítja a mikrokeringést és nem elhanyagolható a fejbőr védelme sem, az irritációkkal szemben. Mivel a haj is élő része a testünknek, így fontos a megfelelő gondoskodás, az egészséges növekedéséhez szükséges energiaforrás biztosítása. Ebben lehet nagy segítségünkre a hajnövesztő szer, a maga innovatív, fejlett hatékonyságával.

A hajhagyma megfelelő vérellátásától a fejbőrünkön található 150000 hajszál egészségi állapota, növekedési üteme függ. Sok tápanyagra van szüksége, hiszen gyorsan osztódik. Egy bizonyos mértékű, természetes hajhullással mindennap számolnunk kell, hiszen a haj saját életciklussal rendelkezik. Ebben az életciklusban az első a növekedés fázisa, amikor a haj közvetlen kapcsolatban van még a vérrel és a nyirokfolyadékkal. Ez kb. 2-6 éves időszak. Ezt követi egy 2-3 hetes, átmeneti fázis, amikor a hajhagymák táplálása befejeződik, a haj növekedése pedig leáll. Az utolsó, 3 hónapos nyugalmi fázisban a hajhagymák elhalnak, majd új jön létre helyettük. Az új hajszál a régi helyére kerül, ekkor a szálak hullása következik be. Ebben a szakaszban van a hajunk kb. 15%-a. Ennek a folyamatnak a zavartalan működéséhez járul hozzá a hajnövesztő szer, növelve a hajszálak mennyiségét a növekedési szakaszban és csökkentve számukat a hullási szakaszban.

Támogatnunk kell szervezetünket sok fehérjével, vízzel, különféle vitaminokkal (A, B, C, E), folsavval, kalciummal, vassal, cikkel, rézzel, szelénnel. Ezek eljutnak a hajhagymákba és alapvetően meghatározzák mind meglévő, mind pedig újonnan növekedésnek induló hajszálaink egészségi állapotát. Amennyiben a természetes egyensúly felborul, a hajvesztés nagyobb mértékű lesz és ebben az esetben szükséges kiderítenünk, hogy mi állhat a háttérben. Amennyiben a normálisnak számító napi 80-100 hajszálnál több hullik ki, érdemes szakembert felkeresnünk, hogy a folyamat megfelelő kezeléssel idejében visszafordítható legyen.