Sokoldalú autós appok mindenkinek

by
Hasznos appok autósoknak

Ha már ott van velünk mindennap és mindenhol az okostelefonunk, akkor kihasználhatjuk az előnyeit autózás közben is. Persze nem arra kell gondolni, hogy ezt kéne piszkálgatnunk vezetés közben, de rendelkezésünkre állnak olyan autós appok, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek, amikor volán mögé ülünk.

Elsősorban a térképes alkalmazásokat szokták a legtöbben használni, mert a GPS technológiának köszönhetően, könnyen eljuttat minket egyik helyről a másikra anélkül, hogy eltévednénk.

Az autós appok közül a Waze az egyik legjobb ebből a szempontból és a iOS felhasználók szintén elégedettek lehetnek az Apple térképével is. A HERE megállja a helyét külföldön, mivel nem kell hozzá internet kapcsolat.

A hasznos autós appok közé lehetne sorolni a tankolási napló alkalmazásokat, illetve a trafipax jelzőket is, amelyek sok későbbi kellemetlenségtől kímélhetnek meg minket. A dugófigyelő szintén időt spórolhat nekünk és ezek közül is a Waze-t lehetne ismét kiemelni, mivel ez minden platformra telepíthető, ugyanis sokoldalú szoftver.