Samsung A3 telefon nagyszerű akkumulátor idővel

by
Galaxy A3

Míg az Apple évente csak egy modellt szokott piacra dobni, illetve ugyanannak a modellnek a Pro változatát, addig az Android piacon teljesen más a helyzet. Igyekeznek kiszolgálni minden felhasználót.

Ezen elv alapján lett megalkotva a Samsung A3 telefon, ami korrekt áron került a webáruházak polcaira. A mobilcorner.hu weboldalról baráti áron rendelhetjük meg ezt a kiváló modellt, hiszen az összeg nem lépi át a hat számjegyű szintet.

A Samsung A3 telefon kijelzője bámulatosan néz ki és ez köszönhető a Super AMOLED technológiának, amelyek hozzák a gyártótól jól megszokott vibráló színeket, amelyek egyes esetekben már túlszaturáltnak tűnhetnek, de ez biztosan nem fog senkit zavarni. Kapunk egy remek 13 megapixeles kamerát, természetesen LED villanóval, amivel gyenge fényviszonyok között is szép képeket készíthetünk.

Az akkumulátor a tesztek alapján igencsak jól szerepelt, mert szépen lett összehangolva a nem túl energiaigényes hardverrel. A Samsung A3 telefon elegáns belépőszintet jelent az okostelefonok világába.