klíma tisztítás ár

Reális klíma tisztítás ár szakértőtől

by

Ha a légkondicionáló teljesítménye csökken, valamint a munkája során kellemetlen szagokat tapasztalunk, szükségessé vált a kitakarítása. A szervizünkben leggyakrabban kért művelet díja, a klíma tisztítás ár számos komplex szolgáltatást tartalmaz. A rendszeres felülvizsgálat pedig az egészséges beltéri klíma, valamint a készülék helyes és zavarmentes működésének záloga.

Amennyiben évente kétszer vagy több alkalommal van szükség erre a szolgáltatásunkra, a klíma tisztítás ár minden esetben külön-külön kerül meghatározásra. Ismeretes, hogy a légkondicionáló rendszerek leggyakoribb meghibásodási időszaka nyáron, a legintenzívebb használat idején van.

Ezért, amint felmerülne bármilyen gond a működésben, rendszeres karbantartást, diagnosztikát és hibaelhárítást javasolunk, mielőtt bekövetkezne a teljes rendszerhiba. Ügyfeleink kérésére, a klíma tisztítás árába a beltéri egység teljes szétszerelését is belekalkulálhatjuk, a légkondicionáló mélyreható takarítás érdekében. Ez azt jelenti, hogy a működés során keletkezett összes szennyeződést eltávolítjuk.