Pikkelysömör krém szintetikus anyagok nélkül

by
Pikkelysömör krém

A pikkelysömör nagyon kellemetlen bőrbetegség, amire egyelőre sajnos a legjobb kezelés a megelőzés, illetve a tünetek enyhítése. Ugyanis az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, azonban egy megfelelő pikkelysömör krém kordában tarthatja a kellemetlen szimptómákat.

A problémát gyakran a szintetikus anyagok okozzák, ezért oda kell figyelni, hogy a pikkelysömör krém csakis természetes anyagokat tartalmazzon. Továbbá érdemes olyan termék mellett dönteni, amelyeknek natúr összetevői köztudottan enyhíteni tudják a bőrirritációt, a viszkető érzést és képesek beindítani a gyógyulási folyamatokat. Ilyenek például az aloe vera, az árnika, a boróka, a kakukkfű és kamilla.

A Hillvital pikkelysömör krém pontosan ezeket a hatóanyagokat tudhatja magáénak egy sor másik gyógynövény erejével együtt, tehát ezt bátran lehet alkalmazni. Ha szeretné Ön is kipróbálni, akkor a webshop.hillvital.hu weboldalon 8.800 Forint ellenében 1 liter készítményt rendelhet meg, amiről ugyanitt részletes termékleírást és vásárlói véleményeket is olvashat.