Nem csak a képzett biztonsági őr személye lényeges

Mi jellemző egy jó biztonsági őrre?

Minden vállalkozás életében időről időre el kellene jönnie annak a pillanatnak, amikor felülvizsgálja, hogy elegendő figyelmet kap-e a biztonság. Ez nem mindig könnyű, hiszen amíg nincsenek különösebb problémák, addig egy kamerarendszer használata, egy biztonsági őr alkalmazása csak tehernek, felesleges pénzkidobásnak tűnhet. A biztonság pedig mindennél fontosabb.

A gazdasági lehetőségei miatt nem minden vállalkozás képes korszerűsíteni a saját biztonsági rendszerét, de ez nem azt jelenti, hogy ez elhanyagolható lenne. A Szent György Biztonsági Megoldások Kft nem csak a képzett biztonsági őr személyéről gondoskodik, hanem a teljes körű biztonsági rendszer kialakításához szükséges műszaki berendezésekről, azok karbantartásáról is, saját költségén.

A Szent György Biztonsági Megoldások Kft. egy olyan átfogó szolgáltatást nyújt partnereinek, amely anyagi szempontból is, és a biztonság szempontjából is előnyös, amennyiben nincs lehetősége saját biztonsági szervezetet fenntartani. Szolgáltatásai közé tartozik többek között az állapotfelmérés, a szabályozás, az irányítás és az ellenőrzés. Az információ- és a fizikai biztonság megteremtése mellett, a megelőzés és a személyzeti biztonság is szerepel a kompetenciái között. Látogasson el a Szent György Biztonsági Megoldások Kft. honlapjára, ahol részletes információt talál a biztonság menedzsment szolgáltatásairól és annak igénybevételének feltételeiről.

Print Friendly, PDF & Email