A körömdíszítés mozzanatai lépésről-lépésre

by
Körömdíszítés
Körömdíszítés

A szépségápolásba beletartozik a bőr, a haj és a körmök tisztán tartása, ápolása. Ez utóbbiak gondozása is sok figyelmet követel. A körömdíszítés lehetőségét számos hölgy veszi igénybe.

Van, aki egyedül megbirkózik ezzel a feladattal és van olyan személy is, aki egy szépségszalont látogat meg, hogy professzionális beavatkozást vegyen igénybe. A körömdíszek számos fajtája lelhető fel a www.gellakk.com weboldalon. A közismert csillámon és strasszokon kívül, elérhetőek a kínálatban extravagáns szárított virágok, sőt, jégfólia is.

A körömdíszítés egyébként nem számít nehéz feladatnak, azonban eléggé időigényes munka. Mivel apró kiegészítőkről van szó, türelmesen és gondosan kell felhelyezni azokat. Az első ecsetvonások egy alapot visznek fel, ami a tartósságot fogja biztosítani.

Utána következhet egy újabb színtelen réteg, majd jöhet a körömdíszítés, saját ízléshez igazítva. Egy fedőréteggel és fixálóval lezárható a folyamat. Ezek után pedig nincs más teendő, mint gyönyörködni a férfiak figyelmét is felkeltő körmökben.