Kenzo parfüm stílusos üvegcsében

by
Kenzo parfüm

Rengeteg tényezőt veszünk figyelembe az illatszerek kiválasztása során. Sokat számít az is, hogy milyen üvegcsében van a termék, ezért a stílusos kialakítás nagy előnynek számít. A Kenzo parfüm profi gyártói nem bízták ezt a véletlenre, hanem tehetséges dizájnereket kértek fel az üvegcse megálmodására.

A japán tervező által megálmodott parfümök hamar sikert értek el Európában. A korábbi modellekre a kissé csavart forma a jellemző, míg a későbbieknél inkább már a lekerekített jelleg dominál.

A Kenzo parfüm megvehető olyan változatban is, amelynek a kupakján egy gyönyörű, piros virág látható. A kínálatban férfi és női illatszerek is találhatók. Az uraknak szánt termékek inkább kékes színezetű üvegcsében, illetve csomagolásban vannak. A Kenzo parfüm alapjában véve virágos, fás és fűszeres változatban vásárolható meg az interneten.

Háromféle kiszerelés szerepel a kínálatban. A termékek az Eau de Toilette kategóriájába tartoznak. A finom illatok gyakorlatilag bármilyen alkalommal viselhetők, ezért igazán keresettnek számítanak.