Hogyan alakulnak a fog implantátum árak?

by
Fog implantátum árak

Számtalan módja van egy kiesett fog pótlásának. Ezek közül az implantátum számít a legelőnyösebbnek, tehát rengetegen mutatnak iránta érdeklődést. A Dental Family oldalán fel vannak tüntetve a fog implantátum árak.

A csavar beültetése felépítmény nélkül 130 ezer forintba kerül. A rárakható koronáért 55 ezer forintot kell fizetni. Az összeg nem alacsony, de mégis megéri e megoldás mellett dönteni. Az implantátum nem mozdul ki a helyéről, hanem belenő a csontállományba.

Nem kell a többi fogat sem lecsiszolni a beültetése érdekében. Ennek tükrében már sokkal kedvezőbbnek tűnhetnek a fog implantátum árak. Nem muszáj belőle sokat berakni, mert egy csavar akár több fogat is rögzíthet. Létezik olyan változata is, ami szinte azonnal terhelhető. A gyógyulási idő sem nyúlik hosszúra.

Nem tanácsos túl sokáig várakozni a pótlással, mert egy idő után elvékonyodik a csontállomány. A szomszédos fogak is mozogni kezdhetnek. A fog implantátum árak senkit ne rettentsenek el az orvos felkeresésétől, mert az életminőség javulhat a pótlás hatására.