Praktikus kütyü

Folyamatos fejlesztés alatt a vezetéknélküli töltő

by

Mai digitális világunkban szinte egy lépést sem tehetünk anélkül, hogy valamilyen platformon ne legyünk elérhetőek. A munkánkban és a magánéletünkben is egyaránt lényeges, ezért a telefonunk tulajdonképpen a jobb kezünk.

Ahhoz, hogy lépést tartsanak az igényekkel, a gyártók folyamatosan fejlesztik az eszközöket és tartozékokat, többek között, ilyen a vezetéknélküli töltő is.

A vezetéknélküli töltő nagyon hasznos lehet abban, hogy elkerüljük azokat a kellemetlen szituációkat, amikor a saját készülékünkhöz tartozó kábel épp nem áll a rendelkezésünkre, mert otthon hagytuk. A vezetéknélküli töltő esetében nem kell a megfelelő csatlakozó egyeztetésével törődnünk, ugyanis nincs ilyen.

A feladat csak annyi, hogy telefonunkat ráhelyezzük a dokkolóra, ami mágneses rezonancia vagy indukciós töltés segítségével újra életre kelti azt. A jövőben tehát számíthatunk rá, hogy ez a technológia egyre inkább elterjed, így a munkahelyünkön és a barátainknál is meg fogjuk találni vagyis nem kell, hogy a töltő a táskánk mélyén foglalja a helyet.