Fatüzelésű bojler a Netkazán kínálatából

Fatüzelésű bojler

Sokan térnek vissza a fával történő tüzeléshez, egyrészt mert a magas gázárak mellett, ez egyelőre gazdaságosabb megoldásnak tűnik, másrészt pedig, hagyományőrzés miatt. Ezen családok körében, a fatüzelésű bojler használata sem ritka, annak ellenére, hogy egy gázzal működő változat alkalmazása sokkal kényelmesebb.

Ha valaki teljesen el akar szakadni a földgáz hasznosításától, akkor természetes, hogy a fatüzelésű bojler mellett teszi le a voksot, de van egyfajta varázsa is, akárcsak a fatüzelésnek, ami miatt el lehet tekinteni némi kényelmetlenségtől.

Igaz, hogy figyelni kell rá, hogy begyújtsanak, ha este fürödni szeretnének, de a fa pattogó hangja, a lángok melege, egészen más környezetet teremt, mint egy komor, hangtalan, modern bojler. Ha valaki most gondolkodik a fatüzelésű bojler beszerelésén, esetleg most kell döntsön a meleg víz biztosításának módjáról az új otthonában, akkor a Netkazán oldalán megtekintheti és részletesebben megismerheti az ez irányú berendezéseket.

A kínálatban a Totya márkajelzésű gázbojler típusok szerepelnek, amelyek 90 és 120 literes változatokban rendelhetőek meg. Ezek a vízmelegítők csak fával üzemeltethetőek, tehát nincs lehetőség később átépíteni vagy átváltani más tüzelőanyagra. Elsősorban olyan vásárlóknak ajánlják, akik hosszútávon biztosítani tudják a fűtőanyagot.

Ugyanakkor, ha Ön biztos a döntésében, akkor a fatüzelésű bojler sok évig hű társa lesz mindenféle probléma és meghibásodás nélkül. Rendelje meg a netkazan.hu weboldalról a megfelelő méretű fatüzelésű bojler modellt és a cég munkatársai ingyen házhoz szállítják, valamint még a fizetés körülményeiről is Ön dönthet!

Print Friendly, PDF & Email