Eljött az arcplasztika ideje!

by
Arcplasztika

Ma már nem kell beletörődni az öregedés kellemetlen tüneteibe. Az arcplasztika révén mérsékelhető a ráncok mélysége, illetve visszaállítható a bőr korábbi feszessége is. Napjainkban már rengetegféle kezelés közül lehet választani. A plasztika.koec.hu weboldalon bármikor szerezhető információ arról, hogyan zajlanak a beavatkozások. Nagyon sokan érdeklődnek a szemkörnyék kezelésével kapcsolatban, hiszen itt bukkannak fel leghamarabb az apróbb, mimikai ráncok. A megereszkedett szemhéj is könnyen kezelhető.

A szemöldök plasztikázása sem jelent problémát a szakembereknek. Manapság már a tetoválás eltávolítása is lehetséges. Az arcplasztika terén nagyon népszerűek a homlokhoz kapcsolódó kezelések, hiszen itt is viszonylag gyorsan megjelennek a ráncok. A pigmentfoltok eltávolítása sem lehetetlen a megfelelő szakértelemmel. A mikrotűs, rádiófrekvenciás arckezelés jelentőségét sem szabad lebecsülni.

A listán szerepel még a toka eltávolítása is, hiszen ez a probléma rengeteg ember életét keseríti meg. A felszívódó szálakkal történő arcemelésre is lehetőség nyílik a vállalatnál. Igen hatásos a saját zsírral történő arcplasztika is. Az úgynevezett Drakula-terápia abból áll, hogy az orvosok a saját vérlemezkékkel dúsított vérplazmát fecskendeznek a kívánt helyre. A hyaluronsavas kezelések is igen keresettek a páciensek körében.

A kémiai hámlasztás is szóba jöhet, ha a bőr fiatalításáról van szó. Külön előnye, hogy a kisebb hegek is eltűnhetnek a használatával. A rendelőben nemcsak az arcplasztika lehetséges, hanem a test fiatalítása is. A férfiak is kérhetnek időpontot az általuk kiválasztott kezelés elvégzésére.