Duna TV műsor művészetkedvelőknek is

by
Duna TV műsor

Az objektív tájékoztatás és a megszakítás nélküli szórakoztató műsorok által nagyon sokak kedvence lett a Duna TV. Színvonalas műsorok megtekintésére van lehetősége, ha ezt a csatornát választja. A Duna TV műsor ismerteti Önnel, mikor üljön le a készülék elé, hogy azt a műsort nézhesse meg elejétől végéig, amelyiket szeretné.

Különböző művészeti filmek, sorozatok is vannak ezen a csatornán, amelyek közül említést érdemel például „A művészet templomai‟. Ez a sorozat, amelyik Itália gazdag kulturális örökségét mutatja be a nézőknek, páratlan értéket képvisel. Például betekintést enged a reneszánsz kor egyik legismertebb alkotója, Sandro Botticelli munkásságának egy kevésbé ismert részébe.

A kultúrát kedvelő emberek kedvence ez a sorozat, amelynek egyetlen részét sem akarják kihagyni. A Duna TV műsor újság segít ebben, hiszen minden kezdési idő szerepel benne. Böngéssze át ezt a műsorújságot, és pontosan tudni fogja, éppen mikor kezdődik a kedvenc műsora! Online és nyomtatott változatban egyaránt megtalálható.