Demo bemutató a vállalatirányítási rendszer oldalon

by
Vállalatirányítási rendszer

Weboldalunkon feltüntettünk minden fontosabb információt a termékeinkről, azok árairól és természetesen a referenciákat is. Ezen felül, rövid videókkal azt is bemutatjuk, hogyan működik a vállalatirányítási rendszer.

Így működés közben lehet követni a szoftver adta lehetőségeket. Ez minden magyarázatnál többet mondd el. Több videó opciót is elhelyeztünk az oldalon. A megrendelés előtt, érdemes a modulok opcióban megtekinteni, hogy milyen részekből lehet összeállítani az adott vállalatirányítási rendszer programcsomagot.

Hiszen az igények különbözőek, így nálunk is többféle modul vásárolható meg. Ezeket természetesen az adott cégre idomítjuk. Ez kisebb feladat, mint egy teljesen új rendszert összeállítani. Ezzel a lehetőséggel viszonylag gyorsan készre tudjuk élesíteni a megrendelt szoftvert és leszállítani a kért vállalatirányítási rendszer megfelelő összeállítását.

Természetesen munkatársaink mindig készen állnak a kérdésekre, amelyekből a betanulási időszakban mindig van bőven. Általában ez az időszak rövid, hiszen az a cél, hogy mielőbb zökkenőmentesen fusson a program.