Szaunázás a barátokkal

Az infraszauna segíti a fogyást

by

Lassan közeledik a bikini szezon és bár mindannyian megfogadjuk, hogy a télen is oda fogunk figyelni az alakunkra, ez sajnos nem mindig sikerül, ezért most kezdődhet a diétázás és a folyamatos fárasztó edzések sorozata. Érdemes kiegészítő kezeléseket is alkalmazni, mint az infraszauna, ami hatékony segítség a zsír leolvasztásában.

A kabinban eltöltött idő alatt ugyanis, amíg a lélek és az elme relaxál, addig a test keményen dolgozik, amíg izzadságot termel, vért pumpál és megpróbálja hűteni magát.

Így félóra alatt akár 300 kalóriát is képes elégetni. A kutatások szerint, az infraszauna használatával ugyanannyit lehet elégetni, mintha valaki azonos ideig futott vagy evezett volna, tehát nemcsak vizet, de kilókat is veszít. Fontos azonban, hogy a mértéket tartsunk és ne csak az infraszauna használatával szeressük elérni a vágyott alakot.

Tehát csak annyi ideig használjuk, ameddig még kellemesen érezzük magunkat a kabinban és egész idő alatt folyamatosan gondoskodjunk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék pótlásáról!