Az infraszauna jó hatással van a testre és lélekre

by
Az infraszauna felfrissít és regenerál
Az infraszauna felfrissít és regenerál

Sportolás vagy egy fárasztó munkanap után jólesik kicsit pihenni, ellazítani izmainkat és kitisztítani elménket. Minderre kiváló lehetőséget biztosít az infraszauna.

Itt ellazulhatunk, feltöltődhetünk energiával, és mindeközben még a testünkben lerakódott salakanyag egy részétől is megszabadulhatunk. Az infraszauna használata ugyanis méregtelenítés során is nagyszerűen alkalmazható. Az intenzív verejtékezés ugyanis fellazítja és távozásra kényszeríti a bőr alatti rétegekben felgyűlt salakanyagot.

Így nem csak kipihenten, de egészségesebben, tisztábban hagyhatjuk el az infraszaunát a kúra végeztével. Működése nem sokban különbözik a hagyományos, mindenki által jól ismert és kedvelt szaunáétól.

Mindössze annyi változott, hogy a magas hőmérsékletet nem a vízpára okozza, hanem az infralámpák által kibocsájtott sugárzás. Az így keletkezett hőenergia mélyebbre hatol a bőrben így a mélyebb rétegeket is jól tisztítja. Az infraszauna már otthonainkba is beszerelhető, hiszen most kiváló áron lehet hozzájutni ezekhez a berendezésekhez.