Az Under Armour zokni nedvszívó tulajdonsága

by
Under Armour zokni

Talán az aktív sportolók tudják csak igazán, hogy mennyire fontosnak bizonyul a felszerelés az adott sport űzésekor, és itt nem csak a komfortra kell gondolni, hanem a légáteresztésre is.

Mind a kettőt különleges módon képes biztosítani az Under Armour zokni, az a termék, ami a brand talán egyik legkedveltebb produktuma, persze, a trikó és nadrág, illetve manapság már a cipő mellett. A vállalkozás alapítója azért döntött az addigi sportkellékek eltávolítása mellett, mert úgy gondolta, hogy azok nem elég hatékonyak. Ekkor egy kiterjedt és széles körű kutatást végzett, ami a szintetikus anyagú termékek sportban történő felhasználására terjedt ki. Kis idő után meg is született a vállalat első tartozéka, az Under Armour HeatGear nevet viselő póló.

A tapasztalatokra és kutatásokra alapuló, nedvesség elszívó anyagból készült trikó igazi bombasiker lett. Később a szakemberek az Under Armour zokni fejlesztésébe is belekezdtek, ami szintén nagy siker lett. Az Under Armour zokni is, akárcsak a póló, remekül szívja magába az izzadtságot.