A professzionális kialakítású Tyvek ruha

by
Tyvek ruha

Amikor a megfelelő munkavédelmi ruházat beszerzése a cél, akkor sokan hajlamosak azt hinni, hogy minden védőruha egyforma. Ez azonban hatalmas tévedés, amire az egyedülálló Tyvek ruha is bizonyítékul szolgál.

A prémiumterméket gyártó cég már több mint 20 éve maximális védelemmel látja el a munkásembereket, akik jelentős mértékű veszélyeknek vannak kitéve a mindennapok során. A különbséget csak az érezheti igazán, akinek már volt szerencséje megtapasztalni a Tyvek ruha használatából eredő előnyöket. A professzionális anyagösszetételnek köszönhetően, rendkívül erős tartással rendelkezik, ennek ellenére mégis könnyű, puha tapintása van. Ez a különleges kivitelezés lehetővé teszi, hogy akkor is kényelmes viseletet biztosítson, amikor már több órája használat alatt áll.

A nagymértékű légáteresztő képessége miatt nem tapad rá a bőrére, hanem lazán követi a testvonalát. A Tyvek ruha a vízbázisú folyadékokat és az aeroszolokat is lepergeti, ezáltal tökéletes védelmet biztosít, még a legapróbb részecskékkel szemben is.