A jóga meditáció pozitív ereje

by
Jóga meditáció

A hétköznapok mókuskereke könnyen bedarálja azokat, akik nem szakítanak időt önmagukra. Még szerencse, hogy számtalan olyan módszer létezik, amivel egy kicsit lecsillapítható az elme. A jóga meditáció egyre népszerűbbé válik az emberek körében. A segítségével végre egy kicsit megtapasztalható a benső csönd.

A meetingmyself.hu weboldalon az érdeklődők információt szerezhetnek arról, hogy mikor nyílik lehetőségük részt venni egy tanfolyamon. Lengyel Kriszta már hatalmas tapasztalattal rendelkezik a jóga meditáció tekintetében. Sokat tud mesélni ennek az elméleti és gyakorlati alapjairól. Képes megtanítani többféle légzés- és testgyakorlatot. Nincsen akadálya a kontemplációs, illetve a relaxációs gyakorlatok megtanulásának sem. Arról is szó esik majd a kurzuson, hogy a jóga meditáció hogyan védi az egészséget. A workshop során természetesen alkalom nyílik a kérdezésre is.

Otthoni gyakorlásra is szükség van a gyakorlatok megfelelő elsajátításához. A stresszoldó jóga végre alkalmat fog biztosítani az idegesség levezetésére. Már naponta 30 percnyi gyakorlásnak is igen látványos hatása van. Nem csupán a test profitál a mozgásból, hanem a lélek és a szellem is. Sokkal egyszerűbbé válik a koncentrálás. Nem kell hangulat-ingadozásokkal sem számolni. Egyszerűbb lesz a mindennapi problémák megoldása a stresszoldó jóga hatására. Szerencsére a mozgáshoz szinte semmilyen felszerelés nem kell. A résztvevőknek még szőnyeget sem kell magukkal hozniuk.

Az öltözet lehetőleg legyen kényelmes, mert így sokkal élvezetesebb lesz a mozgás. A workshop évente 3-4 alkalommal kerül megrendezésre. Annak sincsen akadálya, hogy valaki egyéni időpontot szerezzen. A stresszoldó jóga során a résztvevők útmutatást kapnak ahhoz, hogy otthon is képesek legyenek tökéletesen megcsinálni a gyakorlatokat. Persze a ráhangolódás nem mindig annyira egyszerű, de érdemes időt szánni rá. Az oktató szerint a diákok igen hamar rákapnak majd ennek a mozgásformának az ízére és a jövőben szívesen szánnak majd időt a gyakorlásra.